Cradle to Cradle zilver certificaat voor Dekkers van Gerwen B.V.

Tijdens verpakkingsbeurs Empack woensdag 2 april in Den Bosch, ontving Dekkers van Gerwen B.V. een Cradle to Cradle zilver certificaat uit handen van Frans Beckers van EPEA Nederland BV en professor Michael Braungart, mede‐grondlegger van het Cradle to Cradle‐principe.

Het certificaat werd behaald op ‘Infinite Paper Products’. Dit is het eerste Cradle to Cradle Certified productlijn uit de Dekkers van Gerwen B.V. catalogus en het eerste Cradle to Cradle Certified printproduct in de Benelux!

De volgende slimme innovatie van Dekkers van Gerwen is Infinite Paper Products, die volgt op diensten als Printing on Demand, Variable Data Printing en het online drukwerkbeheerportal MyDvG. Dekkers van Gerwen gelooft dat zij haar klanten van dienst kan zijn door te blijven innoveren met slimme diensten, waarmee zij hun klanten op hun beurt weer optimaal kunnen bedienen.

www.dekkersvangerwen.nl

www.infinitepaperproducts.nl

www.epea.com

Foto: Dheren Dekkers, Bouwens en Horsten van Dekkers van Gerwen, ontvangen het C2C Certified Zilver certificaat uit handen van Professor Michael Braungart en Frans Beckers van EPEA Nederland.

 EPEA-Dekkers-Gerwen-Braungart-C2C